Skip to main content

WELKOM BIJ DISTILLEERDERIJ DE DEFTIGE AAP

Bemachtig de eerste Helmondse Whiskey

ER IS IETS VREEMDS AAN DE HAND IN HELMOND..

Want in het holst van de nacht, ratelen de brouwketels in de kleinste brouwerij van Nederland.

Hier, in Helmond, wordt al maandenlang een groot geheim bewaard. Goed verborgen onder de planken van het eeuwenoude pand, is een recept opgegraven voor vloeibaar goud. Een geheime samenstelling die de naam “Single Malt Whisky” draagt. Het recept is nooit eerder gevonden en zal na afronding de allereerste eerste whisky van Helmond zijn.

Brouwerij Helmond

HET GEHEIME RECEPT

Voor het maken van deze single malt whisky is echter wel een brouwerij nodig. Gelukkig zijn wij ervaren en gaan de uitdaging aan. Maar pas wel op: deze toverdrank brengt gevaren met zich mee. Degene die hem proeven, zijn betoverd! De effecten van deze eerste Helmondse Single Malt Whisky, zijn onomkeerbaar. Proef hem dus op eigen risico!

Maar wat vonden we nog meer? In een fluwelen zakje bij het recept zijn zogeheten Deftige Duiten ontdekt. Deze bijzondere munten zijn uniek in hun soort en volgens experts waardevaster dan de bitcoin. Bij een duit in het zakje voor deze bijzondere whisky, krijg je één deftige duit. Volgens de legende brengt deze zeldzame munt bij positief gebruik veel geluk, kracht en energie. Een investering die je niet mag laten schieten.