Skip to main content

VERRASSENDE BIEREN UIT ONZE EIGEN BROUWERIJ

Bestel onze bieren

VERRASSENDE BIEREN

Dat is onze ambitie. De smakelijkste bieren brouwen en daarmee blijven verrassen. Ambachtelijk, toegankelijk en eigenwijs. Van ons prijswinnende rijstbier Kiele Kiele tot een dubbel en tripel (op vat). Van een frisse weizen tot een steviger bockbiertje.

 

Wil jij genieten van deze bieren? Bezoek dan onze brouwerij in Helmond.

Relatiegeschenk helmond

OP ZOEK NAAR EEN UNIEK RELATIEGESCHENK?

Bij de Deftige Aap kun je niet alleen terecht in het restaurant of de winkel, maar ook voor een geschenk met een verhaal en ambachtelijk gemaakt. Denk aan onze ambachtelijk gebrouwen bieren of de heerlijke zelfgemaakte borrelgerechten. Gerechten met een hoog niveau maar met een lage drempel.

Twijfel niet en vraag jouw relatiegeschenk via onderstaand formulier aan. Zo bouwen we samen aan een mooi verhaal dat bij jouw bedrijf past.

INTERESSE IN ONZE BIEREN?

Bestel ze snel via de volgende stappen:

 1. Geef het gewenste aantal van onderstaande (voorradige) bieren.
 2. Laat jouw gegevens achter.
 3. Haal af tussen 12.00 en 17.00 uur.


  UNIEKE BROUWERIJ IN HELMOND

  Stadsbrouwerij de Deftige Aap is niet alleen de place to be in Helmond voor smakelijke bieren, een gezellige lunch of een compleet diner. In ons pand aan de Markt brouwen we ook echt onze bieren. Brabants Lekkerste Bier van 2019, Kiele Kiele, komt hier vandaan. Net als al onze andere eigenzinnige varianten van het gerstenat.

  Dus loop gerust eens door naar achter, voorbij de keuken, en kijk hoe we met veel zorg en aandacht werken aan onze dubbel, tripel, ons bockbier of bezig zijn met het maken van nieuwe brouwsels.

  Hebben we je interesse gewekt? Je bent van harte welkom in onze brouwerij!

  OOK TE VINDEN OP UNTAPPD

  Als echte bierliefhebber is voor jou het mooiste bedrijf van Helmond, volgens sommigen zelfs de mooiste plek van de wereld, ook te vinden op Untappd. Dé app waarbij je kan aangeven welk bier je net gedronken hebt, waar je dat hebt gedaan en wat je ervan hebt gevonden.

  Op dit moment hebben we al meer dan 6.500 reviews ontvangen, ver boven gemiddeld!

  Heb jij onze bieren al geproefd? Laat dan eens weten wat je ervan vindt en deel ons met je vrienden (en de rest van Nederland!). Wij zijn je dankbaar!

  Bezoek ons op Untappd