Skip to main content

LUNCHEN IN HELMOND

Welkom in het mooiste bedrijf van Helmond! Althans, volgens velen is dit de mooiste plek van de stad en volgens sommige zelfs de mooiste plek van de wereld. Wij zijn in ieder geval blij dat wij in dit prachtige pand onze gasten mogen verwelkomen voor de lekkerste lunchgerechten. Proef bij de beste gerechten en ervaar de Deftige Aap tijdens jouw lunch in Helmond!

KWALITEIT & BELEVING

Kwaliteit en beleving: daar staan wij voor. In ons prachtige monumentale pand zorgen wij er elke dag voor dat jij de beste beleving krijgt. Dit doen we niet alleen, maar samen met een team van fantastische medewerkers die jou graag in de watten leggen. Dit alles in combinatie met de lekkerste bieren, zowel eigen gebrouwen als van lokale brouwerijen, maakt ons de perfecte plek voor jouw lunch in Helmond.

lunchen helmond
lunchen helmond

CULINAIR & LAAGDREMPELIG

Voor een fantastische lunch in Helmond Centrum ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Al onze gerechten worden dagvers bereid en onze koks, die de fijne kneepjes van het vak leerden in sterrenrestaurants, creëren de smakelijkste gerechten voor jou. Gerechten van een hoog niveau, maar met een lage drempel.

ZAKELIJK LUNCHEN

Ben jij voor een zakelijke afspraak op zoek naar een lunchplek waar je écht goed kunt genieten? Laat ze dan het mooiste stukje Helmond zien en reserveer bij ons een zakelijke lunch. Daar wordt zeker over nagepraat! Ook zonder zakelijke afspraak ben je bij ons van harte welkom. Op ons terras midden in Helmond centrum zit je op de beste plek om lekker te lunchen. Maak het af met passende bieren en jouw lunch is compleet.
Bij ons is het ook mogelijk om op rekening te lunchen.

BELEEF HET BIJ DE DEFTIGE AAP

Al deze ingrediënten zorgen er voor dat jouw bezoek aan de deftige aap een ervaring is die je niet mag missen. Kom binnen, schuif aan, kom lunchen op ons terras in Helmond, lach en geniet. Je beleeft het bij de Deftige Aap. Waar een kleine aap groot in kan zijn.

0492 729592